fbpx

LEARNING
FRIENDSHIP
AND FUN FOR
EVERYONE

HAKKIMIZDA

Yabancı dil, insanın kendini
yeniden bulduğu değişik bir aynadır

Goethe

Yüksel Eğitim, öğrencilerine 7 kişilik sınıflarda kişiselleştirilmiş bir eğitim deneyimi sunar. Yenilikçi öğrenme metotlarımız, oyun tabanlı sistemler ve yapay zeka destekli dijital materyallerle dil öğrenimini hem eğlenceli hem de etkili bir sürece dönüştürüyoruz. Her öğrencinin dil öğrenme hızına ve seviyesine uygun olarak tasarlanan programlarımız, onların İngilizceyi doğal ve kalıcı bir şekilde öğrenmelerini sağlar. Velilerimiz, özel olarak geliştirilen mobil uygulamamız aracılığıyla çocuklarının eğitim sürecini yakından takip edebilir, ders içeriklerine ve öğretmen geri bildirimlerine erişebilirler. Yüksel Eğitim olarak, her öğrencinin başarısını önemsiyor ve onların en iyi şekilde gelişmeleri için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz.

EĞİTİM SİSTEMİMİZ

Yüksel Eğitim’de, öğrenme sürecini maksimize etmek için oyunlaştırılmış müfredatlar ve yapay zeka destekli dijital materyaller kullanıyoruz. Her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanan bu sistem, İngilizceyi doğal ve etkili bir şekilde öğrenmelerini sağlar. Maksimum 7 kişilik sınıflarımızda sunulan dersler, öğrencilerin yaş ve seviyelerine uygun olarak planlanır. Ayrıca, öğrencilerimize sunulan tabletler ile yazma, okuma ve dinleme çalışmalarını daha interaktif ve verimli hale getiriyoruz. Katılamayan öğrenciler için telafi dersleri de sunarak, her öğrencinin programa tam olarak entegre olmasını ve öğrenme sürecinden geri kalmamasını sağlıyoruz.

VELİ GÖRÜŞLERİ

Nagihan A.
Nagihan A.
Read More
İngilizceyi oyunla oğluma sevdirdi. Yüksel Eğitim Kurumlarına gelirken çok mutlu geliyoruz. Her hafta hangi etkinlik olacak diye merak ediyoruz. Güler yüzlü eğitim için çok teşekkür ederiz.
Rana Y. Ö
Rana Y. Ö
Read More
Eylül 2020’den beri devam ettiğimiz İngilizce kursumuzu tüm velilerimize ve öğrencilerimize şiddetle tavsiye ediyorum. Hem eğlenmek hem de öğrenmek istiyorsanız Yüksel İngilizce Eğitim Merkezinde buluşalım.
Mehmet T.
Mehmet T.
Read More
Emekleriniz ve titizliğiniz için çok teşekkür ederiz. Kızım sizin sayenizde İngilizceyi çok sevdi. Gülen yüzünüz hiç solmasın. Sevgiler.
Previous
Next

SIKÇA SORULAN SORULAR

Eğitimlerimize katılım için belirli bir yaş sınırı bulunmamaktadır; gruplarımız yaş ve seviye grubu olarak planlanmaktadır.

Ders gün ve saatleri, öğrencilerin ve öğretmenlerin sabit bir düzen içinde eğitim alabilmeleri için yıl başında belirlenir ve yıl sonuna kadar aynı gün ve saatte devam eder.

Derslerimiz, haftalık programlara göre değişiklik gösterir; öğrencilerimiz haftada 1 gün 2 saat veya haftada 2 gün 2’şer saat olmak üzere toplam 4 saat eğitim alabilirler.

Evet, kurumumuzda kaçırılan dersler için öğrencinin aynı ay içinde telafi dersleri alması sağlanarak, sınıftan ve konulardan geride kalması engellenir.

Eğitim materyallerimiz dijital olarak sunulmakta ve her öğrencimize verilen tabletler üzerinden erişim sağlanmaktadır.

Sınıflarımız maksimum 7 kişilik olup, her öğrencinin bireysel ihtiyaçlarına odaklanacak şekilde düzenlenmektedir.

Veliler, özel yazılımımız aracılığıyla kendilerine tanımlanmış kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yaparak çocuklarının ders içi durumlarına, öğretmen notlarına ve diğer bilgilere erişebilirler.

Velilerimiz sistem üzerinden öğretmenlerine soru sorabilir ve kendilerine iletilen notlara erişebilirler.

Öğrenme metodumuz, oyunlaştırılmış özgün müfredat ve yapay zeka destekli dijital eğitim materyalleri kullanılarak ‘Yeni Nesil’ dil öğrenimi sağlamaktır.

GALERİ