fbpx

HAKKIMIZDA

Yabancı dil, insanın kendini
yeniden bulduğu değişik bir aynadır

Goethe

Yüksel Eğitim, öğrencilerine 7 kişilik sınıflarda kişiselleştirilmiş bir eğitim deneyimi sunar. Yenilikçi öğrenme metotlarımız, oyun tabanlı sistemler ve yapay zeka destekli dijital materyallerle dil öğrenimini hem eğlenceli hem de etkili bir sürece dönüştürüyoruz. Her öğrencinin dil öğrenme hızına ve seviyesine uygun olarak tasarlanan programlarımız, onların İngilizceyi doğal ve kalıcı bir şekilde öğrenmelerini sağlar. Velilerimiz, özel olarak geliştirilen mobil uygulamamız aracılığıyla çocuklarının eğitim sürecini yakından takip edebilir, ders içeriklerine ve öğretmen geri bildirimlerine erişebilirler. Yüksel Eğitim olarak, her öğrencinin başarısını önemsiyor ve onların en iyi şekilde gelişmeleri için tüm kaynaklarımızı seferber ediyoruz.

VİZYONUMUZ

Bireyle birlikte gelişen, değişime ve yeniliğe açık, öncü ve dinamik bir kurum olarak eğitimi tasarlamak, dönüşümsel ve yenilikçi bir dünyada var olmak.

MİSYONUMUZ

İngilizce, çocuklarımızın sadece gelecekteki fırsatları değerlendirebilmesi adına bir gereklilik değil, aynı zamanda dünyaya açılan kapının anahtarıdır.